keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Hanian kierroksen kuvantaa ja kerrontaa.

Hanián kaupunkikierros avautui sateisena, mutta sen verran oli sateen rakoa että muutamia kuvia mahdollista saada. Tuolla taustalla näkyvät LefkaÓrin, valkoisten vuorten huiput. Olettaisin, en vannomaan mene sillä kaikessa navigoinnissani aina puutteita. Te muut matkanneet voitte korjata virheeni. Mutta, mahtavaa maisemaa kaikitenkin.

Hanián venetsialaissatamaman silhuetti ,taustalla "valkoiset vuoret".

Sateen ja tuulen vuoksi aallokko kovaakin, tyynellä säällä varmaan mahtavat kuvajaiset rantaravintoloiden ja kahviloiden kuhistessa elämää.

Turkkilaisvallan aikaista rakennuskulttuuria komeina nähtävyyksinä.Turkkilaiset onnistuivat valloittamaan kaupungin vuonna 1645 ja he ehostivat venetsialaisia rakennuksia uuteen uskoon luoden vanhaan kaupunkiin sen arkkitehtoonisen monimuotoisuuden jota on vielä jäljellä.

Näitä kauppakujia riitti pilvin pimein. Aluksi oikein hirvitti tavarapaljous kaduilla, mutta kun ajatteli että jos meidän suurista kauppaliikkeistämme tavara jalkautettaisiin katuvieriin niin taatusti yltäkylläisyys rehottaisi.
Pientä oli meidän "vanhusten" ostaminen, on nurkkiin jo niin kaikenlaista keräytynyt ettei hankintoja harkittu. Mitä nyt muutama viini ja oliiviöljypullo maalaiskylä kierrokselta mukaan tarttui, niin siinä se.
Posted by Picasa

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia,Haniasta ihan tuli muistot mieleen,kiitos näistä SinikkaHelena:)))

  VastaaPoista
 2. Kertasin minäkin muistoja Haniasta kuviesi myötä. Kaunista on, mutta parasta kuitenkin se lämpö. Olishan se ollut kiva, jos lainavakuuksiksi olisimme saaneet vaikka Kreetan. hih!

  VastaaPoista
 3. Kiva kun vieläkin jaksat lomaasi näyttää. On kiva kulkea mukana ja ihailla maisemia. Kiitos sinulle niistä:

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille ystäväiset että vielä matkaatte mukana.
  Kyllä bussin ikkunasta valkkasimme mikä hiekkaranta mieluisinta lainavakuuksiksi...
  Jospahan tässä matka hurmos hiljalleen haihtuisi, ja asettausi arkeen ajatukset. Mutta eikös olekin hyvä että nautitsee koko rahan edestä vielä kuukausia matkan jälkeenkin.

  VastaaPoista