maanantai 25. toukokuuta 2009

Viikonloppuvisiitillä

Olimme mieheni kanssa pidennetyllä viikonloppuvapaalla.ja piipahdimme Helatorstaina kuopuspojallamme Vantaalla.
Perjantaina asioimme Suomusjärvellä Varnian tehtaalla ja kuinka onnekas olinkaan kun keramiikkauuni remontti kääntyikin uuden uunin ostoksi.
Matkan yksi kohokohta minulle myös saada viedä kukkaset Karunan kauniille kirkkomaalle äitini ja isovanhempieni haudalle.
Lauantaina meillä kutsu herkulliselle lounaalle velipoikien ja heidän vaimojensa seuraan.Sanonta:"Hyvä ruoka,parempi mieli"pitää todellakin paikkansa.Herkullista kuhaa paistettuna ja sukulaiset seurana,voiko mukavammin aika kulua.
Mieluisia hetkiä olla läheistensä seurassa,harvinaista herkkua,niin etäällä asustellaan toisistamme.
Siskoni miehensä kanssa "kylästi"meitä loppuviikon. Vieraanvaraisuudestaan saimme nauttia yllin,kyllin.
Heidän uutta rivitalokotiaan kävimme katsastamassa,hyvällä maulla remontoitu ja harmonisesti sisustettu.Kelpaapi asustella.

Myöskin heidän mökkimiljöössään taas olisin viihtynyt vaikka kaiken kesää,niin mielenkiintoista ja kiehtovaan siellä.
Maalauksellisia maisemia joka puolella.Alkukesän neitseellinen lehtivihreys havupuiden seassa,sellaista värikontrastia luomassa että todella silmiä hiveli.Viljan oraat kasvussa,ja muistuttamassa meitä leivästämme.
Nappasin kuvan kevätkaihonkukastani joka porraspäässäni kukki kauniina kotiuduttuamme,aivankuin muistutuksena sukulaistapaamisten tärkeydestä.
Jäipä matkastamme niin hyvä,lämmin ja kiitollinen mieli suvulle siellä ja miehelleni täällä,hän mahdollisti taas sen että sain "juurivahvistusta".Tärkeitä nämä tapaamiset tälläkin iällä,lapsuus ja nuoruus eletty erillämme,joten korkea aika kokea "sukulaissieluisuus".
Mukava astua taas arkeen,ja matkamuistella pihapiiperryksen lomassa.


Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti