keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Pikkupesät teepusseille.

Lasinsulatusverstaassani ollut hiljaiseloa, päiväni täyttyneet muilla toimilla. Kuitenkin uunini uumenista kaivoin nämä pikkuruiset teepussipesät.

Syysmyöhäällä, ennen lumen tuloa keräilin erilaisia lehdyköitä ja laitoin lasien väliin prässiin. Nyt kevätkorvassa lasipinon alta paljastuivat ja kokeilin näihin pikkupesiin ketohanhikin koristeellisia lehtiä.

Yllättivät minut iloisesti sulatuskäyttäytymisessä. Tulevan kesän koitteessa keräilykorini täyttynee monenlaisesta Luojan kauniista kasvannosta. Taas totesin kantapäänkauttakurssillani että OPPIA IKÄ KAIKKI.

(Tukiopetus tarpeen taas meikämummelilla tässä blogituksessakin. Kuviani en saa entistä polkua pitkin sivulle, en sitten "kirveelläkään" eikä ymmärrys riitä ongelman ratkontaan. )

6 kommenttia:

 1. Nuohan ovat mukavia tuliaisia vierailulle mennessä ja omaankin käyttöön:) Kiva idea käyttää luonnon lehtiä!

  VastaaPoista
 2. Oikein kauniita ovat, mukava sininen sävy syvennyksen reunassa, ja tietenkin tuo lehti on nätti kuviona.

  VastaaPoista
 3. Irma ja Anja;
  Jotenkin hienosti oli kirkas lasi sinisäväyksen saanut ja sellainen satiininen vaikutelma.Erilaiset lehdykät toisissa ja ne pikkupesät olivat aivan kirkkaita,lehtikuvio niissäkin valkoinen.
  Jatkossa suunnittelen asettejakin teekattaukseen samoilla lehdykkäkuviolla.

  VastaaPoista
 4. Ovatpas söpösiä! Kyllä sinä osaat! Aina uusia ideoita uunistasi!

  VastaaPoista
 5. Ajatella, että teet noin hienoja lasitöitä! Onhan niitä kyllä näkynyt blogissasi aiemminkin!Kivoja!

  VastaaPoista
 6. Anja Ja Sirkka;
  Kiitos kaverit!
  Kyllähän minä nautitsen työtiloistani ja erilaisia "helpotuksia" lasimurskankin tekoon olen hoksinut,ostin ison huhmareen ja vanha lihamylly veivaan nyt lasia jauheeksi.Käsivoimia lasimylläys kylläkin kaipaa ja niitä minulla ei tällähavaa kun kätöseni tosi kipuloivat. Mutta jospahan kivulta tokenisivat kun tohtorissa tänään kävin ja vahvempia kiputabuja sain.Toki tutkitaankin syytä särkyihini.

  VastaaPoista