lauantai 19. maaliskuuta 2011

Väliin villaistakin.

Posted by PicasaLasitöiden lomassa iltaistunnoissa yhäti puikot kilkanneet. Olkapäiden olisi oppositiossa parempi olla, vaan kun ei kädet helmassa osanne istuksia niin langanloppuja jalostelen lämmikkeiksi.
Alkamiani ensi joulun lahjaneuleita jo jaoin kassittain purevaan pakkasaikaan, joten ahkeroitava edelleen ettei pukinmuorin pussi tyhää täysi taas joulunalusaikaan.
Vielä maisemissa hanget korkeat nietokset, joten neuleilu sopivaa. Kevään, kesän koitteessa kuviot muuttunee, pihapiirin puuhastelut silloin ajankohtaistuu.

4 kommenttia:

 1. Sama täällä. Aloitan aina uuden sukkaparin kun edellinen on valmiina. Kassillinen oottamassa ottajia. Mut sittenhän on. Tyhmä vein jopa sukat käsityön ammattilaiselle synttäriksi. Ehkä suutarin lapsella ei olekaan kenkiä! Vähän nolotti.
  Kunhan hanki alenee ja saa sormet työnnettyä multaan, laantuu neulomisen halut. Toivottavasti. Koko pesue on jo turvoksissa villatöppösistä ja lapasista.
  Somia sukkia olet tikannut ja viirulapasetkin.

  VastaaPoista
 2. Paljon olet taas ehtinyt, kyllä minullakin vielä sukankudin menossa. Matkalle ostin keväänvihreää lankaa, väriterapiaa !

  VastaaPoista
 3. Niin, ei taida vielä vähään aikaan perhosia nähdä:) Sukille on käyttöä aina on sitten kesä tai talvi:) Kauniita ovat kaikki sukkasi, vasemmanpuoleisen värit miellyttävät eniten, vaaleansiniset-valkoiset ovat raikkaat:)

  VastaaPoista
 4. Olemmehan ihanaisia, monenlaista hyötykäyttöä meillä.Tekin kaikenlaista kädenkaunista teette.

  VastaaPoista