tiistai 8. marraskuuta 2011

Rapautuvia rakennuksia Kreetalta


Pitkästä aikaa kaivoin "sutini" esiin ja muistelin Kreetan matkaa maaseutukierroksen rapautuvien rakennuksien tiimoilta.
Minähän ainainen hätiköijä että heti "uunituoreen" tekeleen tuon esille.
Olisi viisasta jonkin aikaa silmitellä korjausajatellen, mutta taideopethan aina sitä tähdentäneet että akvarelli pitäisi osata lopettaa ajoissa joten siinäpä olkoon.
Kreikka viime ajat ollut esillä tiedotusvälineissä, monenlaisia ajatuksia maan tilanteesta. Kuvanneeko tämä näkymä entistä, vai nykyistä tilaa? Kaunista kivirakentamista minä näin rapautuvissakin rakenteissa, siksipä mieluusti niitä valokuvasin.
Posted by Picasa

11 kommenttia:

 1. Kaunis on, miksipä sitä et olisi meille näyttänyt! Näet silmilläsi kauneutta siinäkin, missä me toiset näemme vain rappeutuvaa tiiliseinää ja osaat sen taitavasti "sutia" esille. Hieno työ.

  VastaaPoista
 2. Kaunis akvarelli,kyllä tosta tulee mieleen Kreetalta:))

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anja ja Ritva!
  Alkuaikoina piilotin töitäni. Kehystäjällekin sanoin että älä vain näytä kellekkään.Hän minulle huomautti että tainneeko kehystääkään jos piilossa pidettäväksi tarkoitettu työt.
  Tuossa työssä sitä rappioromantiikkaa..

  VastaaPoista
 4. Hieno työ! Kauniisti olet "sutinut" asian esille!

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno maalaus! Mielenkiintoinen on maisema, ihanaa tuolla olisi olla.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Mummeli ja Anja!
  Tuo matkamaisema sai viimein esiin "inspistä",jospa jossain välissä taas pensselöintiin pääsisin. Tahtoo olla taas niin monta projektia keskeneräisenä,ja mielenkiintoisiakin kaikki ettei tiedä mitä "päivittäisi".
  Talvemman tuntua ilmanalassa, jospa se viimein koittanee.

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniisti sivellelty, ihanaa silmäruokaa tarjosit.
  Olet taitava..

  VastaaPoista
 8. Kiitos Sylvi!
  Kyllähän kiitokset mieltä lämmittää, mutta ainainen arkuus aikaansaannoksistani.
  Leppoisaa alkutalvea sinulle!

  VastaaPoista
 9. Kaunis taideteos.
  Ollapa minullakin tuo taito.
  Kiitos tästä.

  VastaaPoista
 10. Eila kiitos sinulle!
  Frits Jacobson piti Kuvataideyhdistyksen retkeilijöille luentoa" Luulette olevanne suuriakin taiteilijoita te pensselin heiluttajat. Taiteilijoita ovat kaikki jotka käsillään saavat aikaan kaunista ja tarpeellista. Suuri taiteilija on äiti joka loihtii maittavan aterian ja kattaa kauniisti pöytään. Taiteilija on kampaaja,joka tekee takkutukalle hienon kampauksen tai leikkauksen. Niinikään ompelia on taitelija kun kangaspakasta ompelee tyylikkään puvun jne, jne...Siis monenlaista "taiteilijaa" löytyy, "sutijat" mukaanlukien.

  VastaaPoista
 11. Mihinkä mun kommenttini on mahtanut mennä, mielestäni olen tänne laittanut.... Tiedätkin että todella pidän tästä työstäsi. Olet saanut kivet elämään !!!
  Olihan tuo Frizin lausahdus todella totta. Niin helposti sanotaan että en minä mitään osaa, kannattais miettiä mitä kaikkea kukin osaa !!!

  VastaaPoista