perjantai 10. kesäkuuta 2011

Yrttitarhani.


Sain visioimani yrttihyllyn vesipostin peitteeksi ja muutenkin likietuiseen paikkaan, grilli tuossa kaiteen takana.
Ensinnä opiskeltava nuo yrtit nimeltä ettei laita sitruunamelissaa vokkipannuun ja rosmariinia jälkkäriin.
Suolaheinän kukkapenkistä ruukutin ja paremmin olisi penkissä pärjäillyt kuin tuossa paahteisessa purkissa.Salaatit vielä sirkkavaiheessa, mutta ehtinevät kai siksi kuin terassinkaiteetkin.
Ollut terassiteelmä pitkään "vaiheessa" eikä grillikemuja ennenkuin on kaiteet ja markiisi pöytäryhmän päällä.
No, ei auta hötkyillä, opin paikka minulle hätäilijälle, odottaa kaikessa rauhassa. Eiköhän se siitä etene tämän suven aikana.

Posted by Picasa

5 kommenttia:

 1. Hyvä, kun voit pitää yrttitarhan lähellä grilliä ja ehkä keittiön ovea! Kastella pitää muistaa! Kyllähän sinä sen tiedätkin. Minulla oli samanlainen ajatus, kun istutin lipstikkaa rapunpieleen, siitä on helppo hakea. Jätetään vain hötkyilyt sikseen, ei ole mihinkään kiire ja suvi on pitkä. Hellettä riittää vielä täksi päiväksi!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva, kaikki siinä lähellä... tulee käytettyä eikä unohdu kasteleminen. Kivalta näyttääkin, varsinkin kun vielä kasvavat!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sirkka ja Ritvau !
  Kaidelaudat maalausta vailla, että jospa terassiteelmä siitä kehittyy,ja juhannuksena sitten "avajaiset".Voitais vaikka juhannustanssit pitää niin on lääniä lavassa.Hih,hih,kunhan lystäilen.
  Kaunista kesää teillekin!

  VastaaPoista
 4. Kivalta näyttää yrttitarhasi, vaikka ovat vielä vähän vaiheessa, mutta nopeasti kasvavat ja antavat makua terassitarjoiluun. Haitanneeko jos vähän menee sikiviki rosmariinit ja sitruunamelissat! Uusia makuelämyksiähän ne antavat! Terkkuja!

  VastaaPoista
 5. Hei Anja,kiitos!
  Ei haitanne makuelämykset. Kerrankin 5 lt laihdutuskuurikaalisoppaa keitin ja olin panevinani punajuuriraastetta sekaan,olikin mustaherukan kuorimössöä, mehustamisesta jääneitä.Jossain terveyslehdessä suositeltiin marjakuoria käytettäväksi sämpylöihin ym, ei kuitenkaan kaalikeittoon.
  No, meikämummeli soppansa söi, vaikka riittoisaa olikin.

  VastaaPoista