tiistai 3. toukokuuta 2011

Nuoruuden notkeutta.

Vilma tyttönen oli mummulassa viikonloppuvisiitillä ja juttua tuli ,että mummeli menossa alaselän viipalekuvauksiin. Tytteli äimänkäkenä ihmetteli että kuinka ne voi mummun selän viipaloida, minkäläinen viipalointikone siellä sairaalassa.
Kerroin,tai kertomattakin näkyy meikämummelin selän jäykkyys ja muukin jumitus, jonka takia taas kuvataan nikamamadaltumat.
Vilma-tyttö topakkana minulle antamaan selän notkistus näytettä, "että näin kun mummu teet joka päivä, niin kyllä se selkä notkistuu".
Varmaan niin!!
Tyttö nätti ja notkea kuin pajun varsi, todella taidokas agrobatiassaan. Ihailen!

Tämäkin temppu ablodien arvoinen. Ihmeelliset käsivoimatkin neitokaisella, minulta nekin huvenneet kipujen myötä ties minne.
Pakko etsiä käsipainot ja ruveta menetettyä voimaa etsimään.
Ihanainen oli viikonloppu, saada perhekuntaa kestitä ja tarinoida kanssaan. Lisää tällaisia hetkiä!!


Posted by Picasa

5 kommenttia:

 1. Usko tai älä, SinikkaHelena, mutta me on oltu nuorina yhtä notkeita! Ei vaan muisteta sitä enää kun ei onnistu silta eikä päällä seisonta. Muistaakseni kokeilin päälläseisontaa vielä joskus nuorena äitiliininä. Nyt on niin tiltissä, ett' ei nouse pyrstö eikä tartu nokka.
  Ihania nämä nuoret neitokaiset. Heillä on taito ja tahto tehdä upeita liikkeitä, norjia kuin pajunvitsat. Niissähän meidän mummeleiden ilo on! Ja muistoissa.

  VastaaPoista
 2. Nuoria on kiva kuunnella ja saada heiltä inspiraation siemeniä, kuten sinä nyt näiden käaipainojen käyttöönottamiseen! Kyllä niistä varmaan hyötyä on! Taas sain minäkin muistutuksen, että ei pidä laistaa jumpasta eikä muusta liikunnasta, vaikka niin välillä laiskottaa. Toivottavasti sinäkin saat selällesi jotain apua.

  VastaaPoista
 3. Ihan samaa ajattelin kommentoida sinulle, että varmaan olet itsekin ollut joskus yhtä notkea!
  unohtuuhan se... muistuu mieleen niin Annika kun oli tuonikäinen, usein näitä taitojaan myös mummulle esitteli !
  Käsipainot minullakin kaapin perällä, ihan hyvä olisi käyttääkin, olen saanut niistä apua myös niskavaivoihin, tärkeää on saada oikeat liikeohjeet kuitenkin, muuten saattaa tehdä pahaakin....

  VastaaPoista
 4. Kiitos ystäväiset kommenteistanne.Mukava seurustella kanssamatkaajien keralla.Illalla nostelin käsipainoja,ja ajattelin että hiljaa hyvä tulee. Täytyy tunnustelemalla ja kipuja kuuntelemalla aloittaa käsivoimaannuttaminen.
  Virkistyin oleellisesti Vilman vierailusta täällä "vanhainkodillamme".Tyttö niin topakasti huomautti että älä sinä mummu minua passaa,olenhan jo koulutyttö. Opetti servettien taittoakin kun minä vain tavallisesti taitoin Vappupöytään.Ihana tyttö!

  VastaaPoista
 5. Voi juku!
  Oletpa taas ollut ahkerana,ja kovasti tuttua teksti menneestä,ja tästä päiv'ästäsi.
  Mielenkiinnolla luin työskentelystä.
  Pidäppä Martalle Sinisä pulloja ainakin kaksi. .. Kyllä kesällä kuljetaan-
  Voimia!! Nyt ei enää Vilman temppuja tehdä,mutta tyylikkäästi katsotaa..Martta.

  VastaaPoista