tiistai 17. toukokuuta 2011

Onnen sirpaleita.


Sanovat että sirpaleet tuovat onnea,tässä niitä nyt enemmältikin. Nuo sirpaleetkin kierrätyslasia. Eriväristen lasien sirutus tavallaan pullokukkasten esikasvatusta.
Ensinnä pullokeräily, liotus ja pesu että etiketit ja muu ylimäärä häviää. Senjälkeen pullo muovipussiin ja kumautus vasaralla että paukahdus kuuluu naapuriin saakka. Sitten mosaiikkisaksilla haukkailen noita sirusia.
Oppirahat sain maksaa mosaiikkisaksien käytössä, kun kirpparilta ostin lasisia kahvikuppeja ja haukkasin palaa kupin reunasta, ankara pommi vain kuului ja sirut lensi katon kautta ympäri taloa. Jopahan suojalasit otettiin oikeaan käyttöön, oli se sen sortin säikähdys.
Niin, sitten kun pullot pesty ja kuivuneet,voipi kukitus alkaa. Eriväri vihreitä lehdiksi ja kukkien värimaailma sitten mitä varastosta löytyy.
Nyt satsi uunissa kehittymässä kukkasiksi, kuvaan seuraavaksi sitten suuren kimpun.
Posted by Picasa

8 kommenttia:

 1. Kylläpä olet monenvärisiä lasia löytänyt. Hienon näköisiä noissa rasioissakin saatika sitten, kun niistä jotain teet.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mummeli!
  Kauniita katsella vaan piilotettava lasten tullen.No, eiväthän meikämummelin verstaalle tulekkaan,on nääs pihavarastossa työtilani.
  Hain taas autonperällisen pulloja joten on mitä kukittaa.
  Vien kesäksi Toivosen Eläinpuistoon myyntiin, jonnekin muualle myös. Kotoakin kauppa käy silloin tällöin. Kiva niin!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa vähän hurjalta hommalta tämä sirpaloiminen! Suojalasit on ihan ehdottomat. Kiva nähdä, mitä uunistasi tällä kertaa tulee ulos! Olet "nainen vaarallisessa ammatissa" kun posauttelet vasaralla lasipulloja sirpaleiksi, joita vielä leikkelet pienemmiksi!!!

  VastaaPoista
 4. Hei Anja! Rivarissa asuessamme ei mulla kunnon vasaraa jolla kumauttaa sellainen suuren suuri shampanjapullo(sellainen jota rallimestarit hölskyttää) mistä lie sainkaan, meillä ei sellaiset tyhjene.Niin, pistin pussiin ja pomautin porraskiveen.Olihan "jytky", tiesinpä pikapikaa piiloutua ettei syytettä naapurirauhan rikkomisesta.
  Suojakäsineetkin olisi paikallaan,verinäytteet valuu usein kun vielä Primaspania syön, mutta, olenhan verevää sorttia että vuodatukset ei vaarallisia kunhan ei syväviiltoja tule."Ole mummu varonen" sanoi Petteri poika,mummu on.

  VastaaPoista
 5. todella saat varovainen olla , lasilla voi saada kyllä pahaa jälkeä!!! mutta kaunista jälkeä ainakin saat.... olipa minunkin sininen pulloni muuttanut muotoaan, aivan ihana... Kiitos !
  Mielenkiinnolla taas odottelen mitä sieltä uunista tulee ulos !

  VastaaPoista
 6. Kiitos Ritva!
  Mielenkiinnolla minäkin uunin aukaisen.Tuli töppi kun luulin työvalolampun pistokkeen seinästä irroittaneeni, olikin uunin pistoke ja asteet aleni kesken sulatuksen.No, ei eka eikä tokakaan moka minulta,illalla tulos katsottavissa. Lupasin kukkakimpun kuvata seuraavaksi, ovatkohan jo lakastuneet?

  VastaaPoista
 7. Tosiaankin nuo sirpaleet on kauniita tuollaisenaan, ihania värisävyjä, mutta mitä niistä tuleekaan on mielenkiintoista nähdä!

  VastaaPoista
 8. Mokasin viime sulatuksessani, epähuomiossa irroitin väärän pistokkeen seinästä ja uunista tuli ulos "maitolasia",himmeähköä.Kukkaset kuin usvaverhossa. Kuvaan kuitenkin kunhan kerkiin. Mummelilla tässä "ammausurakkaa" viikonloppuna.Tapaamisiin!

  VastaaPoista