sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Serkkukestitystä.

Mukava sunnuntain iltapäivä sukulaisten seurassa. Omat sisarukset ja serkut kaukana, nämä mieheni serkut tässä lähempänä ja he meillä kahvikestissä. Kattauksessa omatekemäni suorakaiteiset pullavadit, ja mieheni tädin maalaamat harmaa-lila kahvikupit. Kuten sanoin huumorimielellä että kun omatekemät vadit niin saapi yhden sortimentin jättää vähemmälle, ei siis tarjolla sen seitsemää sorttia. Etualalla mustikka tuorejuustokakku, kaupan pipareita vadilla ja taaempana savulohi-yrttijuusto leipäset. Sitruunamuffinsseja seuraavassa vadissa ja viimeisellä kanttivadilla mansikkakermakuorrutettu vadelmainen kääretorttu. Kahvittelun ja turinoinnin jälkeen pientä suolaista, lämpimät leivät,viher ja kaisersalaatti sekä ananas- porkkana raastesalaatti. Jälkkärinä karpalohyytelö koristeltuna kääretortusta jääneellä mansikkakermalla. Kovasti vieraat kiitteli ja isäntä- emäntäväkikin hyvillään kun saimme sukulaisia vierailulle.

5 kommenttia:

 1. Hieno on kattaus sinulla! Eipä monellakaan emännällä ole itsetehtyjä astioita pöydässä.... kyllähän sinun suuhunpantavasikin on omaa luokkaansa. En kyllä yhtään ihmettele jos vieraat tyytyväisiä olivat !!!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kattaus ja herkullisen näköiset tarjoilut. Vesi herahti kielelle:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Ritva ja Irma!
  Jotain blogitäytettä piti keksimän.En kehdannut salamoita välkyttää vieraiden nähden suolapalapöydästä,vaikka mielin lisätä senkin kattauksen.

  VastaaPoista
 4. Olet hienosti kattanut! On se hienoa, kun voi panna esille itsetekemänsä astiat! Ja tarjoilut aivan herkullisia. Ei ihme, että vieraat viihtyivät ja isäntä-emäntä myös.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sirkka;Tekisipä mieleni keittiöönkin jotain pääsiäisvärejä loihtia, mutta olen niin laiska verhojenkin vaihtaja että sama verhokappakin kesät, talvet.
  Kamarin verhot vaihdan vuodenajoin.

  VastaaPoista