tiistai 26. huhtikuuta 2011

Evijärven myyntikeikka.
Pääsiäislauantaina starttasin autoni Evijärveä kohti sulatuslasitöillä ja pikkutauluilla lastattuna. Agathan Kirppari-Divarin Sirkka oli ostanut entisen Jokikylän koulun jossa oli avajaiset .Kaunis sää suosi markkinointipäivää, myyjiä oli yli kolmekymmentä, pihapaikoillakin kauppa kävi kauniin sään suosiessa ostajia ja myyjiä. Aiemmin jo Ritva-ystäväni kanssa veimme taulujamme kahvion seinille kävijöiden katseltavaksi ja toki toivomme että muutama mukaankin lähtisi.
Etualalla lääkepulloista sulatettuja humoristisia"lääkedosetteja",joista löytyy rohtoa moneen tarpeeseen. On taputtelutablettia, pusuttelupilleriä ja hyvänmielenmikstuuraa. Moneen muuhunkin puutteeseen löytyypi rohtoa.
Taaempana sitten vinot pinot ikkunalaseista sulateltuja lasivateja, myös kaulariipukset ikkunalasista.
Juustotarjottimia eri muotoisista pulloista sulatettuna ja ikkunakoristeita eläinlääkäriltä saaduista lääkepulloista.Tässä vielä toivorikas hymy kaupankäynnin suhteen. Tietystihän olisi ihanne ettei tarvitsisi takaisin raahata raskaita lasilaatikoita.
Lohduttaudun aina sillä että onneksi ei tuotteissani parasta ennen päiväystä, eivät happane eivätkä homehdu. Hyvä tuo sanonta että aika tavaran kaupitsee. Ihan kohtuullinen myyntitulos sentään.
Kaiken kaikkiaan hyvä päivä meillä ja muilla. Leppoisa fiilis porukoilla, talo tarjosi lihakeiton,sämpylän ja täytekakkukahvit, joten mielessä meno toistekin tuonne myyskentelemään.
Kuvassa hiukan heijasteita ja tuota ylileveää emäntää tuossa pikkasen pienensin rajaamalla...
Posted by Picasa

6 kommenttia:

 1. Jo aivan odottelin kertomisia myyntireissulta! Paljon oli myytävää ja kauniita esineitä ja maalauksia. Varmaan on virkistävää tavata ns. "yleisöä" silmästä silmään. Ja varmaan tuli kauppojakin tehtyä. Mutta kuten sanoit, kaikella on oma aikansa eli aika tavaran kaupitsee. Eikä emäntä ole yhtään ylileveä vaan oikein ehtoisalta näyttää. Kiva tuo lasiharrastus myös sinulla, on sellaista käytännönläheistä ja tuotteet samoin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sirkka!
  Käyntikortteja moni otti mukaan ja toivon mukaan senkin kautta poikii jatkojuttuja.
  Aamusella sain taas monta pussillista eläinlääkintäpulloja kunnaneläinlääkäriltämme.Meillä sellainen pullodiili.
  Kumihanskat kädessä niitä pestävä, sillä monenlaista myrkkyä, mm.nukutusaineita pulloissa.
  Juu-u, minä taidan olla varsinainen roskisdyykkari, kun monenlaista poisheitettävää jalostelen.

  VastaaPoista
 3. Kiva kun sait juttua tännee "keikastamme"
  Kyllä nuo sinun lasisesi ovat tosi hienoja ja niin sopiva lahjaksi valmistuville ja tupaantuliaisiin ym.... taulu aina vaikeampi ostettava lahjaksi. Mukava paikka ja päivä myös

  VastaaPoista
 4. Todella mukava päivä kaikenkaikkiaan."Meillä kaikilla oli niin mukavaa"...
  Nyt kulkee taas kuvat ja teksti sivuille,ainakin toistaiseksi, tuttua polkua pitkin, oli Picasan päivitys jumissa.
  Kun sitä jaksaisi täälläkin "kantapäänkauttakurssia" käydä niin aina jotain oivaltaisi, mutta kun minulta niin äkisti menee hermo..
  Eilen sain taas suuren satsin lääkepulloja, mutta lupaus oli annettava että kumihanskat käsissä niitä peseskelen, kun monenlaista "mömmöä" niissä. Kunniasanalla lupasin ohjeita noudattaa.

  VastaaPoista
 5. Harvassa on tytöt joilla on näin monipuolisesti tarjolla kädentaitonsa tuotteita! Olet todella monipuolinen taitaja. Eikä siinä haittaa ylileveys, vaikka G Hägglund meitä leveydestä moitiskeli. Itsepä kannamme joka gramman. Kiva jos kauppa kävi ja olit päivään tyytyväinen. Tsemppiä pulloralliin ja hanskat todella käteen. Kivaa viikkoa pihan ruopsutukseen ja lasitöihin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Anja!
  Kyllä kevät kerkeyttää moninaiset hommelit.Tänään suunnitteilla "risusavotta".Tuossa keskikylällä tieluiskaa perattu ja niin likietusia risuja olisi saatavilla, mutta kun ujostuttaa mennä ohikulkijoiden hymyilyttämäksi.Pyysinkin naapurin rouvaa kaveriksi,joka myös "risutäti", sittenpä kaksin penkassa punastelemme ohikulkijain ihmetyksiä "luutamummoista".

  VastaaPoista