keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Esite ja käyntikortit.


Teetin yllä olevan esitteen ja allaolevaisia käyntikortteja Färiäreitten puheenjohtajalla joka tietsikkanörtti. Itse näyn alittavan aina aidan matalimmalta. Sanoinkin että tyhmyydestä on aina joutunut maksamaan. Sinänsä viisautta että antaa heidän tehdä jolla homma hanskassa, suotta tässä hermojansa repimään taidottomuudessaan ja aikataulutuskaan ei tietsikkahikoilujani kestänyt.
Tuota pääsiäislauantain myyntikeikkaa varten Agathan Sirkka ehdotti jonkinlaista esitettä tavarantoimittajilta. Esitteeseen tekijä keräsi kuvat Sinikka Helenan Galleriasivuilta ja näiltä blogisivuilta nappasi lasitöitäni.

Käyntikortissa entinen maisemani, joskin isompana versiona. Korttiuudistus aiheellinen osoitemuutosten takia. Jännittäähän myyntikeikka kuten aina, mutta asenne oltava huumorimielinen, maailma ei kaadu vaikka ei kauppa kävisikään, se pieni murhe suurempien seassa.

Tietty asia kuitenkin että takaraivossa toive saada sähkölaskukustannuksiin lasitöiden myynnillä edes pientä boonusta. Onneksi ei töissäni, akvarelleissa eikä lasitöissä parasta ennen päiväystä. Sisareni aikoinaan lohdutti taulujeni suhteen,"odottappas kun aika jättää tekijän, niin töiden arvo nousee".

Toivotaan niin!

8 kommenttia:

 1. SinikkaHelena; muhkea on esitteesi, monipuolista osaamistasi tuo esille.
  Toivottavasti myyntinäyttely saa suosion. Toivotan onnea, niin hienoja ovat kaikki työsi.
  Arvostus tulee tosiaan liian myöhään silloin, kun aika jättää eikä uusia töitä synny markkinoille. Mutta kuten sanoit, parasta ennen päiväystä ei töissäsi ole. Ne on aina tuoreita ja kauniita.

  VastaaPoista
 2. Hieno on esite ja käyntikortistta pidän erityisesti.
  Teuvo Noormarkusta

  VastaaPoista
 3. Onnea myyntiin, esite ja käyntikortti ainakin ovat ihan loistavia! Kuvathan sen tekevät, ja mistäs muusta kuvat kuin töistäsi, niin kauniita!

  VastaaPoista
 4. Kiitokset Anjat ja Teuvo!Tyytyväinen olin itsekin molempiin, harmi vain taidottomuuteni kuvankäsittelyssä kun kiireessä blogisivulle niitä yritin.
  Tarttis kovasti meikämummeli tukiopetusta näissä asioissa. Kun itseksenä aikansa yrittää navikoida, väliin niin hukassa ettei osaa minnekään eikä mitään.
  Siispä,,oppia ikä kaikki.

  VastaaPoista
 5. Kivan esitteen ja käyntikortin olet hommannut. Eihän sitä itse tarvi kaikkea tehdä! Hyvää pääsiäistä myös!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Sirkka!
  Siunattua Pääsiäistä sinullekin!

  VastaaPoista
 7. Tosi hienot on esitteet sinulla, minulla kyllä niin omatekoisia ja kömpelöitä.....
  Lähdetäänpä kokeilemaan miten kauppa käy, vai käykö ollenkaan..... yksi kokemus lisää kuitenkin, mukava on yhdessä mennä ! Nähdään<3

  VastaaPoista
 8. Ritva;Hienoahan itse tehty esite, ne tekee jotka osaa.
  Minulla menee niin äkisti hermot kun väkisin yritän, joten säästän itseäni "kohtauksilta".
  Piti vielä tehdä lisää lasijuttuja, vaan enpähän ehtinyt. Tultava vain myyskentelemään entisiä. Todellakin,mukava että me molemmat mummelit myymässä yhdessä!
  Onhan sitten kokemisia mitä "vanhana" muistella!

  VastaaPoista