tiistai 31. elokuuta 2010

Saapuupi syys.

Posted by PicasaSisätiloissakin suuntaus syystunnelmiin. Jo ennen ikkunoiden pesua ja syysverhojen vaihtoa, joitan elementtejä syystunnelmaan taioin.
Heikkouteni kaikkina vuodenaikoina kynttilät. Toki eniten niitä kauppojen hyllyillä hiplaan ja ihailen näin syksyn saapuessa. En kuitenkaan sisätiloissa isommin polttele.
Nuo pikkuriikkiset "kivikynttilät" mielestäni niin söpöliinejä tekemässäni kierrätyslasivadissa.
Huomasin että harmaako lie syksyn trendiväri sisustuksessakin, asusteissa ainakin.
Eilisellä sieniretkelläni löysin noita lilahtavia haituvaisia ja pikkuisissa pinkkipulloissani nekin näyttää näteiltä, eikös vain?
Säilyttänevätkö lilansa, aika näyttää..

6 kommenttia:

 1. Myönnettävä on että molemmat asetelmasi ovat kauniita:) Itse tekemästäsi lasivadista tykkään kovasti ja kivikynttilät sopivat siihen hienosti.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Irma jos tykästyit.
  Sanoin "kivikynttilöiksi",koska pikkukiviltä näyttävät.Oikeita kynttilöitä ovat, mutta eihän raaksi polttaa.
  Lasivateja taas tulossa monissa väreissä,ihanaa kun nyt on "sotkusoppi" ateljee, työverstas pikemminkin.

  VastaaPoista
 3. Erittäin hienoja tunnelman tuojia olet tehnyt. Harva meistä voi "kotikutoiselle" lasivadille kynttilöitä laittaa, ja nuo linnut! Vieläkin niitä mielessäni hiplaan, niin kauniita ovat. Kyllä olet taitava taiteellinen tunnelman loihtija!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anja "mielihiplauksestasi", linnuilla todellakin tunnearvo kun kotipellon savesta synnytetyt.Harmittaa kun ei aikoinaan tullut videoitua lintujen "munintaa ja haudontaa".Oma prosessinsa ennenkuin puron pohjasta nostamani savi lentoon lähtevänä lintuna.

  VastaaPoista
 5. Kylläpä ovat kauniita; violetti ja pinkki lempivärejäkin vielä.Menin kivikynttilöihin niin mukaan ett luulin sinun nekin tehneen. Maljakkojen mielenkiintoinen muoto. Siinä lintujen seurassa voi viettää kotoisen kairoshetken. Terv. Helena

  VastaaPoista
 6. Pinkkipullot sain ystävältäni ja lilahaituvani harmaantui, mutta minäpä tein saman kuin hiuksilleni,värjäsin ja taas on soinnukkuutta sävyissä.

  VastaaPoista