tiistai 17. maaliskuuta 2009

Vesielementti

Muutama miete aiheesta, vesielementti.
Aiemmin jo kerroin lääkäritädin "suorista sanoista"ylipainoni suhteen, ja jos toden sanon, totuutta kolisteli sanomisellaan.
Nytpä kiitollinen olen kommentilleen.Tarvitsin tosipotkun.Ajatustasolla dieetillä niin monesti olen ollut, mutta tekoina usein jäänyt puolitiehen.
Nyt olen sellaisessa kierteessä,etten lenkillekään nykyään voi lähteä, kipeä polvi tekee tenän.
Aikaisemmin myös tänne sivuilleni toin julki "painavan asiani", miettien että nyt on pantava kovat piippuun, jospa sekin olisi jokin tukitoimi totisessa yrityksessäni kohti kevennystä.
Ohjatussa vesijumpassa ja vyöjuoksussa olen käynyt kerran viikossa, ja vesi on oivallinen elementti. Viikottaisia käyntikertoja on syytä lisätä ja ruoka-annoksia vähentää, jospa tuloksia alkaisi näkyä jonkin ajan kuluttua.
Tosissamme toki jokainen altaalla olemme, mutta silti näyttää kaikilla olevan mukavaa.Kas, se vesielementti niin rentouttaa.
Itseäni naurelin ainakin alkukerroilla. Muistui mieleen lapsuuden onkireissut, tunsin olevani kuin ongen koho,silloin kun pitäisi pysyä paikalla,pompin ees taas.Taas kun liikekannalla olisi oltava,pompin paikallani.
Jokin koordinaatiokatkos varmaan.
Oiva asia myös ystvien yhteistyö ja avunanto, kun meitä on asialla tiimi,niin luistaminen liikunnasta
hankaloituu,koska kaverit tsemppaa jos hyytyminen huolena.
Antaapa ajan kulun ja tuoda(toivon mukaan)tuloksia.

2 kommenttia:

  1. Kyllä ne tulokset varmaan näkyvät,luulen kuitenkin että tärkeintä on pitää hauskaa samanhekisten kanssa. Hyvää jatkoa sinulle
    toivoo Aila

    VastaaPoista
  2. Joo tulen kyllä keskiviikkona paikalle :) Mielenkiinnolla odotan mitä mielessäsi liikkuu...

    VastaaPoista