sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Alkuvuodesta aloitus.

Posted by PicasaInventoin lankavarastoni heti joulunvälipäivinä ja ajattelin aloittaa pehmopaketit tulevalle joululle ettei loppukiritystä tarvitsisi kuten edellisjouluun.
Moniaastihan kuitenkin tulee jaettua tarvitseville heti valmistuttua kun pakkasetkin vielä paukuttelee.
Mustavalko vanttuita tulollaan useammat parit, kolmansista lapasista lanka parahiksi loppui kesken kutimen ja varmaan hankituista keristä useammatkin syntyy.
Suuri vaara että pyrstöni juurtuu sohvan nurkkaan, siksi ahkeraan istuksin. Pakko tehdä tästäkin mieliteosta parannus ja alkaa liikuntaharrasteetkin.
Mutta, tummut tikkaa...!

7 kommenttia:

 1. Kyllä täällä on taas taidokkaita kädenlämmittäjiä valmistunut. Tuollaisia pystyraitaisia en olekaan aiemmin nähnyt. Minäkin opettelin (ja opin :) tekemään kiilapeukalon välipäivinä. Neulominen on mukavaa!

  VastaaPoista
 2. Lämpöisiltä näyttävät lapasesi. Niin, sama vika Rahikaisen; kaikki sukat ja lapaset ovat menneet käyttöön heti kun langanpäät on saanut päätellyiksi. Ihana kun jaksat ajatella jo tulevan joulun pehmopaketteja!
  Mutta hyvä on nostaa pyrstö sohvannurkasta, on hienot ulkoilukelit ja pienen pyrähdyksen jälkeen voi taas istahtaa takaisin pehmeään sohvaan ja huomata, ettei kutile ole sieltä mihinkään karannut....

  VastaaPoista
 3. Anjat; tuo malli äitini neuvoma kahden langan konsti, helppo kuin mikä.
  Nostalgiaa niissä.
  Pakko tässä alkaa itsensä liikutus,muutoin hukka perii.

  VastaaPoista
 4. Hyvä Sinikka! Tuleva joulua on jo lahjojen osalta hallussa. Itse löysin alemyynnistä ihania kortteja eli tulevan joulun joulukortit ovat jo hankittuna :) Kauniita tumppuja!

  VastaaPoista
 5. Kippura;Tumput vain arkikäyttöön.Kunnon kuviolapasia sitten pyhäkäyttöön kutoilen.
  Minunkin ystävältä ostamat ihanat akvarellienkelikortit lennähti hukkapiiloon joulun alla,löysin aatonaattona.Nyt ensi joulua odottavat lukkolaatikossa eikä lähtölaskentaa lennolle ennenkuin nimet ja postimerkit paikoillaan.
  Ihana aina saada itse tehtyjä kortteja,sinä ilostutat monia saajia.

  VastaaPoista
 6. On muuten lämpöisiä lapasia ! Aivan ihanaa kun nykyisin kaikille kelpaa mummun kutomat, sama täällä !!!
  Enkelikortteja jäi paljon vielä ensivuodellekin, jos tarvetta ilmenee .... enpä taida sitten uusia painattaa.

  VastaaPoista
 7. Ritva;Minulla meneillään musta/valkobuumi, väännän värit lapasiksi,kolmet jo jaettu loput laitan jemmaan. Ihana todellakin että nuoret hyödyntää meidän mummeleitten taitoja.
  Eihän ihanilla enkeleilläsi parasta ennen päivää,voi hyvin lennättää ensi jouluksikin.

  VastaaPoista