maanantai 4. lokakuuta 2010

Kaunokaiset karpalot.

Posted by PicasaNeljän tunnin tehokasta pakaralihasvenytystä karpalosuolla ja saldoa reipas puoliska sangollista vitamiinipommeja.
Tuossa kahvilusikassa komeimpia, eiväthän toki kaikki yhtä pulskia. Pienoisemmatkin toki poimittiin, niitä sitten mättäät täynnänsä. Nämä komistukset ottivatkin etäisyyttä toisistaan.
Kovasti hyvin ymmärrän kurkia suolla, yhdellä jalalla suossa seisovat, taitavat ylhäällä toista pidellä kun paleltaa.
Minullakin villasukat saappaissa ja silti palelsi, valkosormeni kankeina kylmyydestä, mutta mieli näkemästä lämpimänä.
Suhteellisen lämmin päivä tänään, tuulinen parahiksi ettei hirvikärpäsetkään kiusana.
Mielenkiintoisia nuo marja ja sieniretket, aina kotiinlähtiessä mukamas niin hyvät senssit jää, joten, jatkuu huomenna, tai ylihuomenna.

4 kommenttia:

 1. Hieno saalis sinulla! Pitäisiköhän vielä opetella seisomaan suolla vain toisella jalalla? Taitaispa painua se seisomajalka hetteikköön reittä myöten ainakin minulla! Hauska ajatus silti. Mutta mieli on aina hyvä kun on saalis sangossa. Joskus vuosikymmenet sitten poimittiin karpaloita jo jäiseltä suolta ja nuorimmaiseni matkusti reppuselässäni kun hänellä oli niin kylmä kumisaappaissaan!

  VastaaPoista
 2. Hui, oikein vesi herahti kielelle jo kuvaa katsoessa:)

  VastaaPoista
 3. Kyllähän karpalot iltakarkkeina ukkokullallekin maistui.Pakkaskohmeisina kuuman kinuskikastikkeen kera herkullinen jälkiruoka.Piristystä joka muodolla tarjottuna ja täsmälääkettä tulehduksiin.Suunnitteilla vielä saalistuspäivä suolle.

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuo kinuskikastike kelpais varmaan ukkokullalle meilläkin, minähän pistelen karpaloita sellaisenaan. On ne niin ihania marjoja !!!

  VastaaPoista