torstai 7. kesäkuuta 2012

Mosaiikkikokeiluka.

Tässä viimein  yksi jalostettu keilapallo, joita minulla jemmassa kymmenen kappaletta.. Tämä on eka tekeleeni, jonka rohkaistun kuitenkin viemään tuliaisena siskolleni viikonloppuna. Heillä tummasinisävyinen kesämökki ja kivipihaa ympärillä. Jospa johonkin kivenkoloon pallo pyörähtäisi.
 Tämän ruukkusen tein alusta saakka ihan ite. Raparperiaihiolla käytävälaattoja ja lintukylpyjä naapureillekin tein ja jäännössementin kauhoin ruukkumuotteihin joita kirppareilta hamusin. 
Tämä voipi olla vaikka lintukylpynä tai mitä lie siihen laittaisi, ei nyt kukkamullalla hennoisi peittää.
Siinä yksi lintukylpy.Sydämiä pohjalla. Testasin että pitääkö vettä ja näytti pitävän, siksi nuo reunat ja pohjaosa tummana. 
Minulla niin hyvät mahikset tehdä ruukkuja kun voin turkistarhan verkkojämillä raudottaa betonijuttuni.
Koetan kuvata myöhemmin noita isompia tekeleitäni...
Viikonloppuna menemme sukuloimaan Turun puoleen ja seilaamaan velipojan isolla veneellä Turun saaristoon. Suosikoon sää velipojan ja vaimonsa rubiinihäitä ja meidän saaristoristeilyä1
Posted by Picasa

12 kommenttia:

 1. Kylläpä on kivoja töitä. Varsinkin tuo pallo, siitä tykkään kovasti:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä on komeita töitä, taitoa vaativia, kaikki niin upeita ja tuo pallo, aivan ihana!

  VastaaPoista
 3. Varmasti löytyy mökiltä paikka tuolle pallolle :)
  -Hennaliisa-

  VastaaPoista
 4. Kiitos ystävät!
  Oli kai pitänyt ne 50 keilapalloa ottaa jotka olivat hyötykäyttöasemalle menossa, mutta taitaa kymmenessäkin olla tekemistä.
  Kyllä minulla idiksiä isommallekin määrälle olisi vaan taitaa mennä kaakeliliimaa ja saumalaasti liian kanssa.
  Mulla tahtoo käydä niin että määrä korvaa laadun..kaikessa.

  VastaaPoista
 5. Olipa kiva käydä katsomassa.. Itse kun nyt olen myös alkanut vääntämään.Aina joku vempele puuttuu. Lasinleikkuri lötyi, vaan pitäs tuota kaakeliakin saada palasiksi. Ukkeli sanoi omistavansa jonkun leikkurin, mutta muisti pätkii... Kyllä tuo pallohomma pitää tulla tutkimaan.. On niin mielenkiintoista. Täälää nyt kaikkia kaunista runosuonta myöten.Tyttelikin niin sopusuhtainen. Kivat sinulle! MARTTA

  VastaaPoista
 6. Kiitti Martta!
  Eikös ole mukava askarrella kaikenlaista uutta? Sehän seikkailua vallan.
  Vielä ne ISOT ruukut valamatta ja niihin kaakelimosaiikki. Täytyy ensin ne työstää että näkee kaakelivaransa, niihin uppoaa eri tavalla mosaiikkia. Tule toki käymään, pallon vien siskolle tänään,ettet sitä sitten livenä näe.

  VastaaPoista
 7. Kyllä käsistäsi syntyy! Ja mielikuvitus antaa siivet keksiä aina uusia ihanuuksia.
  Mukavaa saaristoristeilyä teille, toivottavasti sää suosii.
  Hyvät viikonloput!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Anja!
  Sää suosi ihanasti saaristoseikkailun.
  Sisaren ja velipoikien luona tuli käytyä ja "kesätytön" luona lähtiessämme kahviteltiin. Nuorimman veljen tyttö meillä siellä "landella" kesäisin ja niin kaihoin aikoja muistelee.
  Keskiviikkoiltana kotiuduttiin ja eilen esikoispojan pihamaalla puuhastelin kokopäiväisesti joten kruppi huutaa hyvitystä.

  VastaaPoista
 9. Voi että keilapallotkin uusiokäyttöön! Jo vain ovat makean näköisiä nuo kaikki luomukset. Nämä blogit ja GB oikein kannustavat tekemään uutta! Hienoa että saaristoretki meni mukavasti. Kyllä Suomi on monipuolinen maa. Ihanaa kesän jatkoa! T. Helena

  VastaaPoista
 10. Kiitti Helena!
  Siellä niitä palloilee palloja odottamassa meikämuorin voimaantumista. Nyt on potku poissa, selkä sanoo sopimuksia irti melkein päivittäin, ei auta, näillä eväillä mentävä nyt "vastatuuleen".
  Kauniista kesästä voi ainakin nauttia!

  VastaaPoista
 11. Hei Sinikka- ystäväinen.... Mihinkähän minun kommenttini mahtoio lentää, kun ei näy....vai muistiko pätkii... Ihailemassa kuitenkin töitäsi kävin ja onhan tosi mahtavia, en kyllä ikimaailmassa saisi aikaiseksi !!! kyllä systeri oli varmasti onnellinen pallon saadessaan ! toivottavasti olet jo palautunut...nähdään pian ;)

  VastaaPoista
 12. Kiitos RitvaU kommentistasi!
  Kyllä pikkusisko tykästyi palloon, väritys natsas ympäristöön. Koskahan itselleni ehtisin tekemään?
  Pikkuhiljaa olen projekteja saanut kehiin, kuitenkin silleen selän päälle käyviä hommelini että otettava ilta aikaiseen. No, pikkuhiljaa ja hissukseen!
  Odottelen teitä naisporukalla piipahtamaan meillä!

  VastaaPoista