sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Vuosi 2012.

Niin vaihtui vanhempi vuosi uuteen. Arvoitusta kaikki edessämme, hyväkin niin. Sisimmässä huokaus että kaikki edessäpäin olevakin olisi Taivaan Isän taskussa, turvaisaa silloin käydä tulevaan.
Saimme talven tunnun ainakin vuoden ensimmäisiin päiviin. Pehmoinen lumivaippa verhosi mustan maan, ja niin on juhlavaa maisemissa.
Edessä olisi kertyneiden kilojen sulatus,, siinä sitä onkin tehtävää tulevaan vuoteen. Näistä "saavutetuista eduista" mieluusti luovun, vaan aiemmasta tiedän ettei tehtävä helppo.
Kaikkea Taivaan Isän hyvää jokaiselle alkaneeseen vuoteen!
Posted by Picasa

7 kommenttia:

 1. Kiitos,mekin saimme ensimmäisen lumipeitteen uuden vuoden aamuna,ei muta kuin lenkille kyllä ne kilot siitä sulavat:)

  VastaaPoista
 2. Ihana valkea ja puhdas lumipeite teillä, meillä vain harmaata pakkashärmää. Kummasti ne kilot vaan hiipii joulun aikaan, vaikka vain niin lyhyt aika kaiken hyvän syömiseen. Onneksi nyt ohi ja arkiviikot antaa puhtia painon pudottamiseen. Urakkaa on vielä minullakin edessä, tsempataan yhdessä. Kivat sulle!

  VastaaPoista
 3. Voi ystävät rakkaat, Ritva ja Anja, kyllä "vertaistuki" tarpeen kilokisassa!!!

  VastaaPoista
 4. Hei SinikkaHelena.

  Kiva kun teilläkin on lunta siellä. Meillä pääsee jo hiihtämäänkin. Ja pakkastakin on melkein 15 astetta tällä hetkellä.

  Ja kyllä ne kilot karisee pikkuhiljaa, kun arki koittaa.

  Hyvää jatkoa sinulle ja talviset terveiset täältä Itä-Suomesta.

  VastaaPoista
 5. Liityn noissa kiloasioissa mukaan, pudottaa pitäisi, kun vain tietäisi miten. Mutta onhan se arki ennenkin hoitanut tuon pudotuksen, eiköhän nytkin. Vesisadetta pitää täällä.

  VastaaPoista
 6. Oikein hyvää tätä vuotta sinulle:)
  Joo, noiden saavutettujen etujen vuoksi saa tuskailla vuodesta toiseen, mutta yritellään vähentää niitä vaikka pikku hiljaa:)

  VastaaPoista
 7. Eila, Sirkka ja Irma, kommenttikiitokseni!
  Kilokisa otettava tosissaan, "on pakko vaikkei taho",koska kaikki paikat valittaa.
  Karppausta suunnittelen, sillä aiemminkin olin ja hyväksi havaitsin.
  Minulla vain tahtoo olla jojottamista nämä otokseni....

  2

  VastaaPoista