tiistai 28. syyskuuta 2010

Ruskasukkasia.

Posted by PicasaTässä parit ruskasukkaset, sadepäivien satona.
Poutapäivin tuli tehtyä saalistussafareita sieni ja marjaretkin metsän peittoon, mutta sadelotinapäivätkin voi marjastella kutomalla Marjaretki Lakka langasta syyssukkia.
Oranssisukatkin ovat Nalle Lankaa ja niin syysruskaan sointuvaista kuin vain olla voi.
Vielä sentään metsäretket mielessä, ellei marja ja sieni saaliita suuremmin saatavana, niin risuja, jäkälää ja sammalia haalittava "syysistutuksiini".
Ihana on meillä ollut kesä, kuten syyskin, talveen oma totuttautumisensa sitten taas aikanaan.

4 kommenttia:

 1. Hienot ruskan värisävyt sukissasi. Marjaretket taitavat olla jo takanapäin, mutta sinä löydät metsästä aina mielenkiintoista kerättävää! Minä löysin vain kolme haaparouskua ja yhden herkkutatin!

  VastaaPoista
 2. Olet sinä ehtiväinen ;) Eikös olekin kiva kutoa tuosta marjaretkilangasta, juuri samasta tein viimesyksynä itselleni ylipolvensukat... ja niin kauniit nuo oranssitkin ! Käsialasta näkee että ei oo ensimmäiset sukat ;))

  VastaaPoista
 3. Anja;Meininki mennä tänään vielä puolukkaan,olen saaliini niin lajonut että ukulille vielä haettava puolukoita,syöpi niitä aamu,väli ja iltapalaksi.
  Ritva;Oranssisukkien kierrejoustin äidin bravuurimalli ja kutoessani äiteetä muistelen lämpimin ajatuksin.Toivottavasti lämpö sukkien sisässäkin.

  VastaaPoista
 4. On kyllä tosi ihanat ja varmasti hyvin jalassa pysyy !

  VastaaPoista