sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

"Pihatsulla".

 Kollaasikimpussani keväisiäkin kukkijoita kesäisten mukana. Sarviorvokit kylväytyneet viimekesän kukkijoista. Ilosilmiä siltikin.
 Tässä uusin kukkatulokas,pullokukkanen, helppohoitoinen kuin mikä, ei tarvitse kastella, ei lannoittaa. Sitävastoin taustalla viheriöivä pasuunakukka, kaipaa jokapäiväisen nesteytyksen. Torvet vasta nuppusilla, joten jokunen hetki ennekuin takapihalla törähtää
 Etupihalle toin nämä tekeleet jotka savivat nimekseen TÖTTÖRÖÖ. Noissa verkkolieriöissä sepeliä ja tötteröt kanervaoksista kieputettuja kiharoita joita raidoitin suihkevärein.
 Lähikuva TÖTTÖRÖSTÄ. Suomutunturin hotellista sain viiden pisteen vihjeen, siellä mustassa suuressa ruukussa luultavasti vaivaiskoivun oksahaaroista tehdyt tötteröt.Hienoja olivat, mutta mistäpä meikämuori vaivaiskoivuja..vaihdoin siis kanerviin.
 Lopuksi tämänaamuinen sulostuttajakukkanen.Niin freesi ruusunen kuin olla voipi. Ilo silmälle.
Posted by Picasa

7 kommenttia:

 1. Olet sinä kyllä taiteilija, niin upeita teoksia pihassasi että kateeksi käy:)

  VastaaPoista
 2. Kauniita teoksia pihassasi,kaunis ruusu.Mukavaa kesänjatkoa.♥

  VastaaPoista
 3. Kiitokset Irma ja Ritva!
  Kun vanhaksi elää tulee lapsenmieliseksi ja konstailtua kaikenmoista. Ei aina kaikki keksinnöt pelitä, mutta mitäpä siitä...

  VastaaPoista
 4. Pullokukkanen ja TÖTTÖRÖÖT mahtavia. Tulee varmasti aina hyvä mieli, kun mielikuvitus tuottaa idiksiä ja sitten saa ne konkreettisesti esiin. Pihastasi olen ihan kateellinen monessakin mielessä. Taidenäyttämö ja lisäksi tilaa löytyy. Täällä kerrostalossa vähän toisin; joten ideoitava pienemmässä mittakaavassa ja ainahan voi heittää tarpeetonta pois. Idearikkaan kesän jatkoa! Helena K.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Helena!
  Näitä kuviahan feissarinkin sivuilla. Blogi takkuillut joten hermo väliin menee tän kans.
  Idikset olleet katkolla kipeiden käsien vuoksi, mutta nyt fysikaalista apua saan ja toivo elpyy että jospa tästä vielä tokenisi jommoiseksi. Katsotaan, katsotaan vieläkö kädet rupee pelaamaan ja aikaansaamaan jotain uutta.
  Nyt niin syksysää kylmää ja sadetta..

  VastaaPoista
 6. Näkee jo pihasta, että talossa asuu kädentaitaja ja kauneudesta pitävä. Ihana myös ruususi!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Sirkka!
  Kaikkea hyvää sinunkin loppukesään!

  VastaaPoista