maanantai 24. syyskuuta 2012

Viimeinkin Lapin terkkuja!

 Viimeinkin muutaman sanan tervehdys Pyhätunturin ja Luoston maisemista. Akvarellikurssimme ajoittui mitä värikylläisimpään aikaan. Kairosmajan Tervahovissa maalailimme, maastossakin tottakai. Kameralla kylläkin enmpi tallensin kuvia, niistä myöhemmin hyvä yrittää sivellintaltiointia.

Soutajatunturi siellä sumun seasta siintää. Kuvattu Kairoksen ranrasauna laiturilta.
Oikeapuolinen kuva Luostolta ja vasemman näppäsi ukkokultani,en nyt osaa paikantaa. 
Paljon olisi kuvia ja kerrontaa kurssiviikolta vaan niin totaalista takkua tämän blogittamisen kanssa että olkoon tällä kerralla. Koottava kärsivällisyyttä uusiin yrityksiin taikka mentävä kurssitukseen  tämän tiimoilta. Voipihan olla että tökkii vain tuolla omassa nupissa..
No, kuitenkin, kaikitenkin, hyvät teille!

6 kommenttia:

 1. Ihania maisemia lapista, hyvää viikkoa:))

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat toivat mieleeni muistot omista syksyn vaelluksista noissa maisemissa.

  kiitos samoin sinne!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ritva ja sylvi!
  Meidän maisemissa koivuruoste vain ruskisti lehdet ja pian tippuivat pois. Sen vuoksi fantastista nähdä pohjoisen värileiskunta.
  Villiviini ja purppurahappomarja kylläkin pihallamme punapurppuroi.

  VastaaPoista
 4. Nuo pohjoisen kuvasi ovat todella maalauksellisia, hyviä aiheita!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anja!
  Jospa näistä myöhemmin saisin akvarelleja aikaiseksi. Muutaman Kairoksen kurssilla tein, mutta nytten taas sieni ja marjametsästystä ja saaliin säilömistä.
  Jospa sitten talven tullen taas sivellinvarteen, kuvanveisto nyt ohjelmoinut ajatukset ainakin.Muutaman pienoisveistoksen tein kurssi-iltoina.

  VastaaPoista
 6. Kyllä meillä oli upea ruska! Ukkokultasi kuva saattaa olla sen puron varrelta, jonne ajoimme Suvannosta tultaessa eli viitostien varrelta itse asiassa. Vaan eipä tuolla niin tarkkaa väliä! Ahkerasti ja todella hyvin sinä maalasit. Ja onhan se hyvä välillä varata aikaa kunnolla juuri maalaamiseen. Lapissa eivät pihahommat sun muut kutsu...Ruskaista syksyn jatkoa Pohjanmaalle ja eläähän siellä ilman tulvia! Helena

  VastaaPoista