lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kukkaispiristettä pilviseen päivään.


Kuinka voikaan ystävien tuoma ruusukimppu ilahduttaa näin paljon pilvisenä päivänä.Kiitos iltakahveilla kävijöille!

Intoisan näyttelyvalmistuksen jälkeen iski matalamielisyys, syynä ilmaveivini jälkeiset kolhut siellä, täällä. Kaksinkertainen käsijarrukin päällä paraillaan, entisestään kipeä oikea olkapää pahastui ilmalennosta ja vasen peukalo aristaa aikamoisesti yhäti. Toki asiantuntijat lohdutti että kahdeksan viikon jälkeen yleensä kudosvauriot helppaa. Hyvä niin!
Nämä pilvipäivät kevättä edistää mutta mielialaa eivät. On aurinkoilmalla taivaallinen voima ihmismieleen.
Eilispäivänä kiertelin pihamaalla kurkistelemassa sulapaikkojen paljasteita ja takametsikössä keräilin tuulen tuomia koivurisuja, iloiten siitä että sentään vielä jalka mättäikössä nousee jotakuinkin.
Aika näyttää miten syksyllä uusittu nurmikko keväänsä alkaa. Epäilyttää tosin se syksyinen suursade, kuorruttiko koko savipitoisen multakerroksen, no, aikanaan näemme ja kyllä keinot keksitään jos siemenet hukkuneet.
Nyt vain aurinkoilmoja kaipaillen ja odotellen mielialan nousua .
Posted by Picasa

9 kommenttia:

 1. Ompa upea ruusukimppu, sehän toden totta tuo iloa mieleen.
  Paranemsita nopeaan, ne kolhut ei oo kivoja.

  VastaaPoista
 2. Kiitos mummeli!
  Räntäronttia satelee meilläpäin, kaitpa tämäkin kevättä jouduttaa.
  Katselen kauniita kukkasia ja ajattelen positiivisia,jospa mieli kohentuisi!
  Kaunista kevään etenemistä itsellesi!

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniin kukkakimpun olet saanut,täällä satele vettä lähtevät loputkin lumet,hyvää viikonloppua:))

  VastaaPoista
 4. Ihania ruusuja! Ne kyllä ilahduttavat mieltä. On ilmoilla kyllä suuri vaikutus ihmismieleen, aurinko virkistää ja pilvisää vetää mielen ankeaksi. Teet viisaasti, kun vain odottelet muutosta, sillä sehän tulee aivan varmasti. Ja samalla lähestyvät lämpimämmät säät. Muuten västäräkki tepasteli tänään kauppahallin edessä ihmetellen räntäsadetta ja koleaa pohjoistuulta. Ja autojen määrää.

  VastaaPoista
 5. Joskus pienetkin mukavat asiat saattavat piristää mieltä paljonkin jos ne osuvat oikeaan kohtaan kuten saamasi kauniit ruusut:)

  VastaaPoista
 6. Kylläpä on kaunis ruusukimppu, niin raikkaan näköinen! Meillä on lunta satanut koko päivän, pälvet ovat taas valkoisena, mutta pian luulisi sulavan kun kuitenkin on melko lämmintä. Toivottavasti käsikivut pian hellittävät, hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos ystävät!
  Ruusut ja sympatia kivunlievitystä, aurinko kun vielä kurkkais niin eiköhän mielikin valostuisi.
  Mukava kevään edistymistä seurata ja odotella krookuksien kukintaa, hangen alta jo kurkkaavat.

  VastaaPoista
 8. Ihanat ystäväruusut olet saanut, kyllähän ne aina piristävät... Tarkoitus ollut soitella tänään, mutta miten se tuo päivä mennä hurahti taas ... Hyvää yötä !

  VastaaPoista
 9. Sinä myös mielessäni ollut, siellä lauantaimaalareissa olit, minä rupesin pelaamaan napeilla(järjestelemään) ja tuli niin lapsekas olo. Kaikkea keksittävä pilvipäivien piristeeksi.

  VastaaPoista