torstai 2. joulukuuta 2010

Mummelit myötäsessä.

Posted by PicasaSiinä sitä mummelit jo joulutohinoissaan kotterollaan kuusenhaku matkalla myötämäkeä huristamassa. Kelpaa heidän, kun näin kerinneet. Meikämummeli pudonnut kyydistä jo ekapäivänä joulukuuta.
Huomasin että johan joulukuuta elellään kun lisäveroja maksuun netitin, siispä allakassa sivun kääntö ja mummuilla yhäti vauhti päälläänsä. Ollapa itsellänikin, tuntuu vain "kone" hiljalleen hyytyvän.
No, joulun aikaan levätään ja voimaannutaan.

4 kommenttia:

 1. Niin on tasa-arvoistunut tämä maailma! Ennen laulettiin, että "taatto läksi läksi innoissaan joulukuusen kuusen hankintaan" ja nyt kalenterissa homman hoitavat kevyesti iloiset mummelit! Tosin taatto veti kuusen kelkalla, mummelit huristelevat minillä.
  Katselin minäkin lenkillä sopivaa joulukuusta, mutta taidamme tyytyä ripustamaan ulkokynttilät tuijan oksille edelleen. Sisälle pieni katajanoksa antamaan joululle pihkantuoksua. Maisema on luminen ja joulu tulee tuotapikaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anja muistutuksesta, joko katajan tai männyn oksia minäkin haen tuoksuksi.
  Rivarissa luovuimme kuusesta, koristeetkin annoin lapsille,siis ulkokuuseen kynttilät oravien ja lintujen iloksi,kyllähän meitäkin siellä valostuttavat.

  VastaaPoista
 3. Mitenhän tuo käytännössä onnistuisi lumisessa metsässä ;)) Kyllä nyt luonto on koristautunut jo joulua odottamaan, kelpaa sitä koristusta ihailla ja vähän lisäillä valoja . Saat sinä Sinikka ihaila siellä maalla luonnon kauneutta ! jospa saisit voimia siitä Ystäväni!!!

  VastaaPoista
 4. Ritva; Joo-o tienvarsilla timantteja ja puut lumipitsipuvuissaan.Ridankylän tiekin ajettavaa, aiemmin kuravelli kiukuttanut.
  Jospahan tämä urakkaputki jotakuinkin jaksetaan..toivon mukaan.

  VastaaPoista