lauantai 21. marraskuuta 2009

KaamostaPosted by PicasaNäinä marraskuun pimeinä päivinä muistelen Lapinmatkamme maisemia.Kaamosta näissäkin kuvissa.
Olisikohan Lapin kaamos kokemuksena erilainen kuin meidän loska ja pimeämme.
Huomaan ihmisten jo jouluvalojansakin trimmannen näkösälle,eikähän tuo ihme,eletäänhän nyt pimeintä vuodenaikaa.
Lähestymme adventin aikaa,joka muistuttaa pimeyteen koittavasta valosta, joulusta, Vapahtajamme syntymäjuhlasta.

4 kommenttia:

 1. Minä olen aina tykännyt tästä kaamoksesta. Sen sijaan enneaikaiset jouluvalot tekisi mieli käydä varastamassa ihmisten pusikoista ja heittää roskakoriin. Joulu ei tunnu enää niin joululta kun sitä aletaan jo viimeistään marraskuussa valmistelemaan. Konvehteja on näkynyt jo lokakuusta saakka kauppojen hyllyiltä. Ei varsinaisesti ole mitään mitä odottaa, kun kaupallisuus ajaa senkin homman pilalle. Joulukuussa toki katselen mielelläni kauniita jouluvaloja, mutta en ennen sitä.
  Ja ihan jos asiaan pääsisi, niin todella kauniita kuvia taas täällä :) Itse olen sitä järjestelmäkameraa havittelemassa...

  VastaaPoista
 2. Sama täällä,ärsyynnyn liian aikaisista ja liian myöhään pidetyistä jouluvaloista.Oikein itseään analysoitava kyseisestä "ärsystä".
  Yhtenä syynä tietty meidän kiireaika turkistarhalla ja siitä johtuva väsymys.
  Vuosikausia olen kaukaa kiertänyt kauppojen ns.joulumyyntejä,pää vain ei kestä sitä hälinää.Aivan samoilla linjoilla olen kanssasi.

  VastaaPoista
 3. Kauniita on kuvasi taas. Kyllä varmasti olisi Lapin kaamos kokemisen arvoinen asia!... Minä tänään jo yhdet "jouluvalot" halusin pihatuijaan.... tuntui niin pimeältä. Kynttilöitä olen polttanut lyhdyissä jatkuvasti! Oikein jouluisia koristeita en myöskään halua ennenkuin joulukuussa, muuten Oikea Joulu kärsii inflaation !!

  VastaaPoista
 4. Hei Ritva!
  Jos olisin niin rikas kuin köyhä,haluaisin viettää Lapissa yhden vuodenkierron,kokea kevään,kesän,ruskan, kaamoksen sinisen hämärän,ja tykkylumet.

  VastaaPoista