tiistai 14. heinäkuuta 2009

Kälviä viikon Käden taidon näyttelystä


Posted by PicasaTässä siniset sulatustyöni Kälviä viikon Käden taidon näyttelyssä.
Muutama kanttivati,eri kokoluokkaa.Kaulariipuksia ja pullokukkasia.
Paljon oli ihasteltavaa näyttelyssä . Keratiimin talven aikana tekemää keramiikkaa.Tiffany ja sulatuslasitöitä,ja maalattua posliinia.
Färiäreitten taidetta myös oli esillä,sekä eläviä kuvia,hienoissa kehyksissä,elikkä mahtavia kuviokaiverrettuja peilejä.
Minulla kuva vain omasta pöydästäni,mutta onneksi oli yleisöä runsain määrin käynyt näyttelyä katsomassa.

3 kommenttia:

 1. Kävimme Erkin kanssa näyttelyssä, kyllä kannatti! Paljon on osaavia tekijöitä Käläviällä!! Sinikan siniset lasijutut olivat aivan ihanasti esillä, todella kauniita niinkuin kuvasta näkyy.... Huomenna mennään iltatorille, raskitko näitä kaunokaisia ottaa följyyn:)

  VastaaPoista
 2. Iltatorituumingit mielessä,haalin kamoja kekoon,kyytiin kannettavaksi.
  Enpä taida vatejani raahata matkaan,ovat markkinoituneet kotoa käsinkin.Niin helposti lasitavara rikkoutuu.Noita pullojuttujani kylläkin kaupittelen.
  Paikallaan olisi ollut kavalkadikuvaus Kädentaidon näyttelystä,mutta jotenkin jäi vain tuohon yhteen otokseen näyttelyn pystytyksen yhteydessä.

  VastaaPoista
 3. On taas niin taidolla tehtyjä töitä. Itsellä vähän tuo taiteilu jäissä; työt ja toki tietyllä tavalla myös Gaston vie kaiken ajan. Ei viitsi väkisin alkaa maalaamaan. Ja edelleen kun on ne pohjat meidän kuville hakusessa :D

  VastaaPoista