maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kevätkumpparit

Sitä näin ikääntyessään tulee lapseksi jälleen ja ilahtuu uusista kumppareista kuin silloin ennemuinoin.
Niin oli mukava saada syksyisin uudet kumisaappaat ja sukat siihen myötä. Ne uudet kumpparit oli niin lämpimätkin uusine kulumattomine vuorineen ja uudet villasukatkin jalkoja helli.
Mutta, eipä ollut Ratian saappaita silloin, onnenylpeydestä ymmyrkäisenähän sitä olisi tytönhupakkona ollut jos tällaiset kukkakengät jalkaansa olisi saanut vetää.
Nyt sitten mummoihmisenä ilakoin pinkkikukkaiskengistä.
Jospa olisi askellus keveää uusien kenkien kuljettamana.Toivotaan!

Posted by Picasa

9 kommenttia:

 1. Jo onkin kauniit sinun kumpparisi, minäkin syksyllä kukkakumpparit ostin, värit vaan syksyisemmät..... Mukavaa kun herättelet noita lapsuuden tunnemuistoja,ihan elävänä tuli mieleeni se uusien villasukkien ja kumpparien
  lämpö <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ritva!
  Pienet asiat sai lapsen mielen iloon.Kumpa vieläkin osaisi onnenmurusia kerätä ja koota niistä OIKEIN SUUREN ILON!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kumpparit, minun nokialaiseni ihan häpeävät - tosin jo rikki hapertumassa, joten ehkä minäkin saan noin iloiset saappaat. Kevyet on askeleet kukkasaappaissa!

  VastaaPoista
 4. Kyllä on kauniin väriset kumisaappaat:))

  VastaaPoista
 5. Noita lapsuusmuistoja nyt mielessä, ei kaikki niin nostalgisia. Ajatelkaa, kymmenvuotiaalle teetettiin kyläsuutarilla kumiteräsaappaat, oli ne kauheat. On minulla kippurakärkiset nahkasaappaatkin ollut, ne kyllä tuoksuivat hyvältä, sellaista vaaleaa nahkaa. Mutta, nämä Ratiasaappaat kruunaa kaikki entiset.
  Kiitos ystävät kommenteistanne!

  VastaaPoista
 6. Suloiset!!
  Viime aikoina olen bongaillut monet kontinkuvaset - onkohan se sen merkki, että minunkin pitäisi sellaiset tekaista - edellisistä taitaa olla jo yli 20 vuotta. :o)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Paula! Kasvattiäitini kutomat konttisukat. Vielä 92 vuotiaana niitä kutoi. Hassua kun luuli lankojen loppuneen, aina aloitti uutta, kuolemansa jälkeen 14 eriparisukat jäämistössä.Löytyi kuitenkin langat puuttuviin ja talkoilla tehtiin parit yksinäisille.

  VastaaPoista
 8. Onpas nätit kumpparit kukkineen :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Anja!
  Todellakin mieluisat askelluttajat.Hyvä mieli hyrähtää kun nuo askelluttajat jalkaansa vetää.
  Nyt varsinainen kumpparikeli meillä, räntää ja loskaa.
  Odotetaan kuitenkin ilolla aurinkopäiviä!

  VastaaPoista