perjantai 1. lokakuuta 2010

Lokakuun lystejä.

Posted by PicasaHertsileijjaa että heillä taas hauskaa, Ingen mummeleilla.
Ovat tässä nyt pitämässä täysillä sisätilahauskuuttaan.
Ovatkohan synttäreitään juhlimassa kun noin runsas kattaus kahvittelutarjoilussaan, ja onnittelupostia luukun täydeltä satelee.
Ottanen osan onnitteluistaan, sillä meikämummukin lokakuun lapsi.
Leipomisiinkin tässä alettava että olis kattausta jos joku kahville tulossa. Pitäneekö yltää lajiluvussa Ingen mummojen "törsäilyyn"?
Mikäpä lokakuun lotinoissa,kun saapi kääriytyä villashaaliin tai istuutua takkatulen ääreen kirjan, tai käsityön kera. Minun käteeni sopii paremmin jälkimmäinen.
Ennen illanistujaisia vielä syksyisten lehtimattojen haravointia pihanurmilta. Kaunis kesäkoivikkometsä levittäytyi ruskamattona pihamaalle. Ennen talven tuloa hyvä kääräistä pois.
Kolmas lakaisu meneillään ja vielä puissa tuulen puistettavaa ja pudotettavaa.
Siinä naapuritkin niin näkösällä kun lehvästöesirippu vedetty syrjään, mutta eipä haitanne, mukavia naapureita meillä, nähdessämme paljastuneiden koivujen lomasta huikkaamme Heit! toisillemme.

2 kommenttia:

 1. Nää mummelit ovat sitten ihania! Sain Unelmalta kortin, jossa samaiset mummot tulivat kirppikseltä varmaan. Samaistuimme heti ja saimme makeat naurut.

  Kun en tiedä tarkkaa päivämäärää, lähetän sinulle lämpimät synttärihalit. Kuvan mummelit ovat laittaneet pöydän komeaksi, mutta sinä itse omalla itselläsi jo saat tunnelman aikaan, ettei siinä sen seitsemää sorttia tarvita. Ruokit henkisesti jo synttärivieraat turvoksiin kaikella tekemälläsi taiteella. Olet super. Onnea.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anja!
  Eilen tyttäreni soitti terveydenhoitajille tarkoitetulta luennolta jossa lapsen kehitykaarta kartoitettu.Sanoi nyt hyvin äiteetään ymmärtävän...
  Siksikö kehut niin lämmittää kun lapsuusaikainen hyväksyntä kokematta.
  Ehtiihän sitä vielä mummeli-iässäkin kehulämmöillä lämmitellä.

  VastaaPoista